Restaurantul IRINA si-a deschis usile pentru prima data in primavara anului 2004, moment in care am inceput cu pasi mici sa le dovedim clientilor nostri ca suntem 100% capabili sa gatim si sa servim preparate de calitate superioara.

Timpul a trecut si serviciile noastre bineinteles ca s-au imbunatatit. In prezent restaurantul nostru are o capacitate de 80 de locuri, iar preparatele noastre sunt realizate dintr-un mix de culturi, incepand de la cele traditionale romanesti si pana la cele cu specific international.

Viziteaza-ne cu incredere pe Bulevadrul Unirii, nr. 17, langa autogara Bacau si bucura-te de preparatele noastre intr-un cadru curat si elegant, completat de o servire ireprosabila.

Fa o rezervare
DE LUNI PANA VINERI

Livram meniul zilei

Livram meniul zilei

In fiecare zi de Luni, dimineata la ora 07:00, postam pe pagina noastra de Facebook meniul zilei, disponibil pe toata saptamana.

Bineinteles, meniul este disponibil si pentru livrare la domiciliu.

Astfel, daca vrei sa afli care sunt preparatele pe care ti le putem pune la dispozitie in fiecare zi, te rugam sa apesi pe butonul de mai jos. de mai jos.

Descopera meniul zilei
DELIVERY & TAKE AWAY

LIVRAM LA DOMICILIU ORICE PREPARAT DIN MENIU

Preparatele din meniul nostru sunt disponibile si prin serviciile de DELIVERY (livrare la domiciliu) si TAKE AWAY (comanda cu ridicare din locatie)!

ACCESEAZA MENIUL