PREPARATE SPECIALE PENTRU EVENIMENTE FUNERARE

Chiar daca mancarea nu este neaparat o prioritate atunci cand vine vorba de organizarea unei inmormantari sau pomeniri, o firma autorizata care sa furnizeze preparate speciale pentru aceste evenimente este un factor pe care ar trebui sa-l iei in considerare.

Momentele dureroase in care familiile si prietenii apropiati se aduna pentru a plange o persoana care a trecut in nefiinta sunt de cele mai mult ori completate de o pomana.

SERVICII DE CATERING PENTRU INMORMANTARI, POMENIRI SI ALTE EVENIMENTE FUNERARE

Tinand cont de asta, am creat un serviciu profesional de catering pentru evenimente funerare prin intermediul caruia livram pana in locatia in care are loc evenimentul preparate concepute special pentru asemenea situatii.

Ne poti contacta direct la numarul de telefon 0753 544 544 sau daca vrei sa accesezi meniul cu preparate si preturi, poti face asta in sectiunea de mai jos.

DETALII DESPRE PREPARATE

Ce include meniul?

Ce include meniul?

Meniurile livrate prin intermendiul serviciilor noastre de catering pentru evenimente funerare (inmormantari, pomeniri, parastase, etc.) includ dar nu se limiteaza la pachete complete cu preparate standard sau speciale pentru cei care tin post.

De asemenea, livram si colaci, cozonaci, colive si seturi de capete pentru inmormantare.

Apasa butonul de mai jos si descopera oferta completa de preparate speciale pentru evenimente funerare.

MENIU EVENIMENTE FUNERARE

CONSULTANTA GRATUITA

Ai nevoie de servicii de catering pentru o inmormantare, o pomenire, un parastas sau alt eveniment funerar?

Apasa butonul de mai jos si acceseaza pagina dedicata de contact. Ne poti suna sau ne poti trimite un mesaj, tu decizi!

PAGINA DE CONTACT